Facebook
Twitter
@Multimedx tweetek
Pinterest
Youtube
Blogger
Kapcsolat
Rendelések:
1124 Budapest, Hegyalja út 65.

Információ, bejelentkezés:
06-30-919-49-89
e-mail: info@erkezeles.hu

visszérről

A visszerességnek elsősorban genetikai okai vannak. A túlsúly, a kevés mozgás, a végtagok erőltetése fokozza a visszeres tüneteket, de a meleg fürdők, a helytelen testtartás és ruhaviselet is kiváltó oka lehet a panaszoknak. A visszeresség több helyen is kialakulhat, okozhatnak csupán esztétikai, de akár komoly egészségügyi tüneteket is. Cégünk rendkívül magas tapasztalattal rendelkezik a legegyszerűbb kezeléstől a legsúlyosabb, életmentő beavatkozásokig. Helyes életmóddal azonban lelassíthatjuk a betegségek kialakulását, enyhíthetjük a tüneteiket. Kérje szakorvosunk tanácsát, jelentkezzen rendelésünkre!

Visszérműtétre, kezelésre van szüksége? Tekintse meg árainkat és jelentkezzen kezelésünkre!


Hogy pontosan mi okozza a panaszt, azt a szakorvosi vizsgálaton kívül egy doppleres ultrahangos keringésvizsgálattal derítjük ki. Ennek során meghatározzuk a probléma súlyosságát és javaslatot teszünk a megfelelő kezelésre.

Ha már kialakultak a visszerei, akkor sem kell kétségbe esnie. A megfelelő kezelés kiválasztásával orvosolhatjuk tüneteit. A visszérkezelés több fajtájáról az alábbi oldalon olvashat.

Tudjon meg többet a visszérről!

visszér sokaknak megkeseríti az életét, a narancsbőr mellett azon egészségügyi problémák egyike, melyek nemcsak szépséghibaként okoznak fejfájást, de szövődményei az egészségre is ártalmasak.

visszerességre sajnos hatással vannak a női nemi hormonok, így a visszér kétszer annyi nőt érint, mint férfit, de az egészségtelen életmódnak köszönhetően már egyre többen szembesülnek ezzel a problémával, nemcsak nem, de életkor szempontjából is.

Kialakulása függ öröklött tényezőktől is, de a túlsúly, tartós ülő- vagy állómunka, terhesség is mind rizikófaktor lehet. A visszér megelőzéséért, illetve enyhébb esetben a javulásért mi magunk is tehetünk. Együnk például érfal erősítő E és C vitaminban gazdag bogyós gyümölcsöket, szabaduljunk meg túlsúlyunktól és végezzünk olyan sportokat, melyek célzottan a láb átmozgatására fókuszálnak. Az erek pangását enyhíthetjük, ha munka közben rendszeresen bokakörzést végzünk vagy tízszer összeszorítjuk a lábujjainkat. Segíthetnek a vadgesztenye, szőlőlevél vagy varázsmogyoró tartalmú kenőcsök is.

visszér nem gyerekjáték, ezért figyeljen oda a megelőzésére! Amennyiben Ön isvisszér okozta panaszoktól szenved, bátran forduljon hozzánk!

visszérkezelésA visszér kialakulásának megelőzése

visszér megjelenésének oka, hogy a láb ereiben a vér visszaáramlik a gyűjtőerekbe és ettől az érfal kitágul, az erekben pedig pangás keletkezik. A közfelfogással ellentétben az ereknek ez a betegsége nem csupán esztétikai problémát jelent. Ugyan valóban nem szép látvány a lábszárat elcsúfító kék erek hálója, de a visszeret komolyan kell venni, mert elhanyagolása lábszárfekélyhez is vezethet.
Mit tehet Ön, hogy megelőzze a visszér kialakulását?

visszér azon túl, hogy örökletes betegség, visszavezethető bizonyos élettani tényezőkre is, ilyen az elhízás és a mozgáshiány. Tehát figyeljen a rendszeres mozgásra, végezzen olyan gyakorlatokat, melyek a vérkeringésre jótékonyan hatnak, ilyen például a spinning vagy az úszás. Ne álljon vagy üljön sokáig egy helyben, ha mégis kénytelen így tenni, óránként álljon fel vagy végezzen lábkörzéseket, illetve ne üljön keresztbe tett, vagy lelógatott lábbal. Esténként polcolja fel lábait egy rövid időre. Tartózkodjon a cipekedéstől, ez megterheli az alsó végtagokat. Végül a hideg zuhany vagy lábfürdő is gyorsítja a vénákban a vér áramlását.

Előzze meg a visszeret és óvja lábai egészségét!

visszérkezelésA visszérbetegség tünetei

visszérbetegség számos okból kialakulhat és tünetei igen kellemetlenek tudnak lenni. A sok állás, láb terhelése után jó érzés hazaérni és levenni a cipőt, ám a visszeres láb estére kicsit bedagad. Idővel a tünetek állandósulnak, a lábdagadás, melyhez fájdalom is társul, nem csupán este jelentkezik, hanem egész napunkat végigkíséri.

visszérbetegség látványos lehet, hiszen a vénák színe felerősödik és a bőrön egyre erőteljesebben látszik, esetleg kisebb dudorok is megjelenhetnek. A kisebb erek kitágulnak, mert a vérkeringés nem megfelelő az erekben és a vér megreked egy-egy területen. A méreganyagok felgyülemlése akár gyulladáshoz is vezethet, amely kezdete lehet egy nyiroködémának vagy fekélynek, ezért mindenképpen kezelni kell avisszérbetegséget, már a kezdeti szakaszban.

Ha Ön is hasonló tüneteket észlel, jelentkezzen be hozzánk kivizsgálásra! Tanácsokért, életmódváltással kapcsolatos kérdésekben forduljon hozzánk bizalommal, illetvevisszérkezelésre jelentkezzen be előzetesen!

http://www.erkezeles.hu/userfiles/images/erkezeles_hu_jun.jpg


Visszér: A betegség állapotának fokozatai

A visszérbetegség napjainkban óriási tömegeket érintő népbetegség, melynek kialakulása során számos körülmény és életmódbeli tényező játszik meghatározó szerepet, például öröklött hajlam, terhesség, helytelen életmód, mozgásszegény életmód, túlsúly és helytelen táplálkozás. A visszér problémáknak is, mint szinte minden betegségnek, különböző stádiumai és fokozatai vannak, azonban a megelőzés minden esetben kiemelkedően fontos, továbbá a meglévő visszérbetegség megfelelő kezeléseis elengedhetetlen.


1.     Tünetmentes állapot: Egyes panaszok utalhatnak a betegségre.
2.     Seprűvénák vagy pókvénák: Hálózatos visszeresség, a tágult visszeresség először a talpélen és a belső bokáknál észlelhető leggyakrabban.
3.     Nagyobb tágulatok jelennek meg a seprűvénák mellett.
4.     A tünetekhez ödéma társul.
5.     Megjelennek a bőrtünetek: elszíneződés, bőrfelszín keménnyé válik, ekcémás tünetek, stb.
6.     Fekélyesedés nélkül apró hegek jelennek meg a többi tünet mellett.
7.     Nem gyógyuló különböző méretű fekélyek alakulnak ki, amely a végső stádiumot jelzi.
Gondoskodjon egészségéről időben, valamint előzze meg a visszérbetegség kialakulását! További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és az Önnek legmegfelelőbb visszérkezelési eljárást alkalmazva készséggel állunk rendelkezésére!

http://www.erkezeles.hu/userfiles/images/erkezeles_hu_jul.jpg

Kiket veszélyeztet a visszér kialakulása?

A visszér kialakulása a lakosság igen nagy részét érinti. Ez a betegség nem válogat: sajnos fiatalok, idősek, férfiak és nők is veszélyeztetve vannak. Kik azok, akiknél gyakrabban kialakulhat a visszértágulat?
  • A nők már eleve rosszabb helyzetből indulnak: a terhesség vagy a fogamzásgátló szedésekor olyan hormonok kerülnek a szervezetbe, amelyek a vénák falainak gyengüléséhez vezetnek. Sok nőnél a terhesség idézi elő a problémát, ráadásul minél több gyermeket vállal, a visszér kockázata annál nagyobb.
  • Férfiak esetében leginkább azok veszélyeztettek, akik rendszeresen több órán keresztül végeznek ülő munkát: buszsofőrök, kamionosok. Ilyen esetekben növeli a kockázati tényezőt az elhízás és a mozgásmentes életmód.
  • Bizonyos emésztési problémák, így a gyakori székrekedés is veszélyeztető tényező lehet, ugyanis ez is negatív hatással van a vénákra.
  • Sajnos a legrosszabbul azok jártak, akik örökölték a visszértágulat kialakulására való hajlamot. Az ő esetükben a fenti tényezők nélkül is kialakulhat a betegség.
Akármelyik csoporthoz is tartozzon, vigyázzon egészségére, és amennyiben visszérkezelésre van szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!