Facebook
Twitter
@Multimedx tweetek
Pinterest
Youtube
Blogger
Kapcsolat
Rendelések:
1124 Budapest, Hegyalja út 65.

Információ, bejelentkezés:
06-30-919-49-89
e-mail: info@erkezeles.hu

A VISSZEREK KEZELÉSE

A már kialakult visszerek esztétikailag zavarók, kínosak lehetnek, akár a hétköznapokban öltözködünk, vagy akár a strandon pihenünk. Nem beszélve a szövődményekről; a gyulladt, égető, fájó érzésről, melyek megnehezítik mindennapjainkat. A megfelelő kezeléssel azonban ezek a tünetek is megszűntethetők.
 

A pár mm átmérőjű vöröses/lilás hajszálerek pókhálóként helyezkednek el a láb és az arc bőrfelületén. Ezek megbetegedésekor az erek kipirosodnak, akár égető érzés kíséretében be is gyulladnak. Kezelésükre két módszer létezik. Injekciózással a lábon, lézerezéssel az arcon vagy rádiófrekvenciás kezeléssel a lábon és az arcon is érhetünk el eredményeket.

 

A visszér általában a lábszár és a comb belső felszínén alakul ki. A kezdődő visszérbetegség tünete lehet a nehéz láb érzés, feszülés, majd kékes-lilás erek jelennek meg a lábon és egyre vastagodnak. A panaszokat okozó vagy, 5mm-nél vastagabb visszerek kezelésére műtét ajánlott.

Szívesen megszabadulna a nem kívánatos visszerektől?

 
A visszér kezelése nálunk egyszerű és gyors folyamat!
 
A visszerek szervezetünk keringési rendszerének azon elemei, amelyek visszajuttatják a vért a szívbe. Az érfal egy rugalmas szerkezeti egység, azonban ezen öröklött hajlam által abnormális módon kitágulhat. Hazánkban ez az egyik kortól és nemtől függetlenűl, legsűrűbben előforduló egészségügyi probléma. Azonban a visszér kezelése, eltűntetése ma már korszerű megoldásokkal kivitelezhető.

 

Szakszerűen történő visszérkezelés:

  • Lézeres visszérműtéttel: mely vastagabb tűszúrásnyi pontokon keresztül történik a kezelés, altatás nélkül, a lézer energiájával.
  • Scleroterápiás kezelés: más néven a seprűvéna beinjekciózása olyan kémiai anyaggal, amely elindítja az érfal hegesedését, ezáltal összetapasztja azt és, így szűnti meg.
  • Seprűvéna lézeres kezelése: Nem igényel egyéb beavatkozást, és a legapróbb tágulatok eltűntetésére szolgál.
Innovatív kezeléseink fájdalommentesek, gyorsak és nem igényelnek különleges rehabilitációt.
 
A visszér kezelése csupán krémekkel nem hatékony; látogasson el hozzánk és hamar véget vetünk a problémájának!Miért és mikor válasszuk a scleroterápiás visszérkezelést?

visszérkezelésA visszerek nem csupán esztétikailag rontják megjelenésünk összképét, de egészségünkre is negatív hatással lehetnek. A munkavégzés során elkerülhetetlen, hogy megterheljük lábainkat, amely sokszor visszér kialakulásához vezet, az pedig nem tűnik el magától, gyakran orvosi kezelést igényel. A fájdalom megelőzése érdekében érdemes szakemberhez fordulnia és konzultálnia a megfelelő kezelési módszerekről.

A scleroterápiás visszérkezelés a kisebb visszerek, seprűvénák kezelésére alkalmas, és már az első kezelés után szemmel látható eredményeket tapasztalhatunk. A scleroterápiás kezelések után érdemes fél órás sétákat beiktatnunk napirendünkbe, kerülnünk kell a tartós álló vagy ülő testhelyzeteket, nagyon fontos a lábak mozgásban tartása. A scleroterápiás kezelés megismételhető, ha az eredmény nem megfelelő újabb seprűvénák jelennek meg, de fontos, hogy betartsuk a kezelő orvos utasításait.

Ha Ön is szeretne megszabadulni kisebb visszereitől, seprűvénáitól, szeretne esztétikusabb lábakat, és megszabadulna a visszér okozta fájdalmaktól, válassza scleroterápiás kezelésünket!

Kérdéseivel forduljon hozzánk! 

A hagyományos visszérműtétről

A visszér sok életet megkeserít, ami amellett, hogy veszélyes az egészségre, ráadásul még el is csúfítja a lábakat. Ez különösen a hölgyek esetében jelent problémát, ám erre is van megoldás méghozzá a visszérműtét képében. A visszérműtétektől sokan tartanak, pedig az időben elvégzett beavatkozás nemcsak a problémát szünteti meg, de megóv a később kialakuló, veszélyesebb szövődményektől is.
 
De hogyan is zajlik egy visszérműtét?
Műtét előtt egy részletes duplex scan vizsgálattal fel kell tárni a lábak mélyvénáinak és billetyűinek állapotát, ugyanis a műtét során a felszínes vénás rendszer egy részét eltávolítják, és a vér a mélyebb rétegekbe áramlik. A műtét során kérhető altatás. A műtét során a tágult vénákat eltávolítják pár milliméteres bemetszések segítségével, melyeknek köszönhetően a műtét után nem maradnak hegek a lábon. Ezt követően a lábra rugalmas pólya kerül és a beteg már aznap délután vagy másnap távozhat a kórházból. Természetesen komolyabb beavatkozást követően indokolt lehet rövid ágynyugalom. A felhelyzett combtőig érő kompressziós fásli - kötés egy hétig nem távolítható el.
 
Tegyen érte, hogy visszakapja szép, visszérmentes lábait! Ha további információkra lenne szüksége, keressen minket bizalommal!


 
 

A visszérkezelés módjairól

visszérműtét A visszerek súlyossága különböző mértékű lehet, az inkább esztétikai problémát okozó sötét színű hajszálerektől, seprűvénáktól kezdve, az egészségre veszélyesebb, jól láthatóan kitágult és megdagadt törzsvénákig. Utóbbiak esetében már hatástalannak bizonyulnak a különböző krémek és gélek, a kompressziós harisnya, itt már drasztikusabb kezeléshez kell folyamodni. Mire számíthat az, aki a visszérkezelés komolyabb módszereit választja?

A visszérkezelés lehetséges műtéti úton, ekkor hagyományos vagy endovénás visszérműtét jöhet szóba. A hagyományos visszérműtét lényege, hogy a problémás véna egy részét lekötik, kivágják és eltávolítják. Az endovénás visszérműtét esetében annyi a különbség, hogy itt az eltávolítani kívánt vénarészt nem kivágják, hanem hő segítségével szétroncsolják az hegesedik majd felszívódik. Ez a lézeres vagy rádiófrekvenciás visszérműtét. A műtét ma már rutin eljárásnak számit, gyors, egyszerű, nem marad heg, rövid a lábadozási idő és nem kell napokat, heteket kórházban töltenie a betegnek.

A seprűvénák kezelése injekciózással történik, vagyis scleroterápiával. A fecskendő egy kémiai anyagot juttat az érfalba, aminek hatására annak egy része elhal, kiszorul a keringésből és felszívódik. A teljes gyógyuláshoz több kezelés is szükséges. Ugyanez trascután rádiófrekvenciás vagy lézerkezeléssel is elérhető, csak itt a megfelelő mélységbe fókuszált energia zárják el az ereket, hatása már egy kezelés után szemmel látható.

Tudjon meg többet a visszérkezelés lehetőségeiről, és keressen minket elérhetőségeinken!Visszérkezelés: az injekciós megoldás

A sérült vénák állapotának javítására, az esztétikailag kifogásolható, szétterjedő, kék erek halványítására vagy teljes eltüntetésére többféle módszer létezik. A visszérkezelés történhet rádiófrekvenciával, lézersugárral vagy a hatóanyagok beinjekciózásával.

Az injekciós terápia, más néven scleroterápia lényege, hogy a beteg erekbe közvetlenül juttatják a hatóanyagot, ami az erek belső felületére hat. A kezelés során az erek összetapadnak, hegesednek, tehát tulajdonképpen kiiktatják őket az injekciók.


A visszérkezelésnek ezt a módját az évek során csaknem tökéletesre fejlesztették, így az eredmény egy mellékhatásoktól mentes, minimális kellemetlenségekkel járó, látványos eredményeket hozó gyógyulás. Ez a visszérkezelés járóbeteg ellátásnak minősül, nem jelent munka kiesést, az előírások betartása mellett a gyógyulás gyors és szövődményektől mentes.

Forduljon hozzánk bizalommal, és adjon egy esélyt a scleroterápiának, próbáljon ki egy hatásos visszérkezelést, hogy újra bátran hordhasson szoknyát, rövidnadrágot! 


Jelentkezés vizsgálatra