Facebook
Twitter
@Multimedx tweetek
Pinterest
Youtube
Blogger
Kapcsolat
Rendelések:
1124 Budapest, Hegyalja út 65.

Információ, bejelentkezés:
06-30-919-49-89
e-mail: info@erkezeles.hu

LÉZERES VISSZÉRKEZELÉS

A visszeresség napjaink egyik legelterjedtebb népbetegsége. Sokan elhanyagolják, nem törődnek vele, pedig a kezdeti esztétikai panaszok a későbbi, súlyos, gyulladásos, fájdalmas megbetegedés előjelei lehetnek, ezért a visszeresség komoly egészségügyi kockázat.

Lézeres visszérkezelés


A modern orvosi technológiának köszönhetően Ön visszerei eltávolításához a lézeres visszérkezelést választhatja. A beavatkozás teljes mértékben helyettesíti a hagyományos visszérműtétet, sőt, nyugaton már évek óta szinte mindenhol lézerrel dolgoznak. Fiataloknak és időseknek is egyaránt ajánlott.
A beavatkozást altatás-, és kockázatos gerincvelő érzéstelenítés nélkül végezzük, hiszen a csupán tűszúrásokból álló kezelés nem jár fájdalommal! Elfelejtheti a gyulladt, fájdalmas lábakat, semmi nem fogja korábbi visszerességére emlékeztetni, hiszen a műtét után nem maradnak hegek!

A beavatkozás után egy órával saját lábán hazamehet, két napon belül pedig, ha gondolja, ismét munkába állhat.
 

 

A lézeres visszérműtét előnyei:✓  gyors, rutin beavatkozás

✓  eredménye megegyezik-, vagy pedig jobb, mint a hagyományos visszérműtété

✓  panaszmentes, gyors gyógyulás

✓  a műtét utáni második napon akár munkába állhat

✓  a műtét utáni harmadik napon akár újra sportolhat

✓  a műtét utáni második napon már repülőre szállhat

✓  biztonságosabb a hagyományos műtétnél

✓  nincsenek vágások, altatás nélkül

✓  nincsenek hegek

✓  nincs vérzés

✓  nincs műtét utáni fájdalom

✓  nincs hetekig tartó lábadozás

✓  nincs altatásból eredő kockázat

✓  hozza magával kedvenc zenéjét, melyet a beavatkozás alatt fülhallgatóval hallgathat

✓  a két lábát akár két egymás utáni alkalommal is kezeltetheti, felejtse el egy hónap alatt a lábfájást!

✓ egészségpénztári kártya fedezheti akár a műtét teljes összegét is

 

Jelentkezés vizsgálatra »
 


Tudnivalók a lézeres visszérkezelés előtti teendőkről

 

Amennyiben Ön a lézeres visszérkezelést választja, biztosíthatjuk, hogy a legjobb döntés mellett kötelezte el magát!

A műtét előtt kivizsgáláson kell résztvennie, mely az alábbiakból áll:

  • ultrahang
  • laborvizsgálat

Mindezeket egy előre egyeztetett időpontban, kb. fél óra alatt elvégezzük, így időt spórolhat meg!

A beavatkozás előtt javasolt beszerezni az alábbi vény nélkül kapható készítményeket, melyeket a kezelést követő pár hétben ajánlott alkalmazni:


Aloe Vera spray:

Az Aloe a kezelés utáni napokban a bőrfelület ápolására alkalmazható. A műtét napján a helyszínen megvásárolható!
Javasoljuk, hogy az általunk is használt, megbízható márkát válassza! Amennyiben korábban szeretné beszerezni, ügyeljen, hogy csak 100%-os tisztaságú, illatszer-, színezék-, és egyéb adalékoktól mentes készítményt vásároljon!
A megfelelő készítmény bőrnyugtató hatású, a lézeres beavatkozás végén, és a kötözésen is a Doktornő Aloéval kezeli a lábát.
 
Nurofen, vagy Advil ultra:
Gyulladáscsökkentő hatású fájdalomcsillapítók, melyeket a beavatkozás után 2 napig, naponta 3x kell szedni.
Fontos! A készítmény szedése jelen esetben nem a fájdalom megelőzésére szolgál –hiszen nem lesz a műtét után fájdalom- , hanem a gyulladáscsökkentő hatása miatt kell alkalmazni, így akkor is vegye be, ha a lába nem fáj. 

 

Lézeres visszérműtét: Gyors megoldás, gyors gyógyulás

Lézeres visszérműtét: Gyors megoldás, gyors gyógyulásA szépségideálok koronként változnak, mindig más értékek mentén jelentik ki valakiről, hogy szép vagy nem szép. Egy valami azonban változatlan: a formás, makulátlan bőrű női láb mindenkor vonzó. Ezt a képet a visszerek könnyen elcsúfíthatják. Ezek a csúnya és ugyanakkor veszélyes lilás-kékes kis erek könnyen felbukkanhatnak, ha nem vigyázunk. Eltávolításuk nemcsak esztétikai okokból indokolt, könnyen egészségügyi problémákhoz vezethetnek.

A lézeres visszérműtét fiataloknak és időseknek egyaránt megoldást jelent, és különösen ajánlott is. A lézeres visszérműtét a hagyományos műtéttel szemben számtalan előnnyel bír, ezek az előnyök pedig a megkönnyítik a gyógyulást és a műtétet magát is.

A műtét teljesen fájdalommentes, csupán rövid időt vesz igénybe, nem kell altatást alkalmazni hozzá és a gyógyulás is pár napot vesz igénybe. Rutin beavatkozás, ami után nem maradnak hegek, és nem akadályozza megszokott napi feladatokat.

A lézeres visszérműtét a modern kor emberének igényeihez igazodik, gyors gyógyulást és biztos megoldást jelent.

 

A lézeres visszérműtétről bővebben

A lézeres visszérműtétről bővebbenA lézeres visszérműtét a modern világ találmánya, mely gyors és egyszerű megoldást kínál a visszér panaszokra.

A lézeres visszérműtét módszereit folyamatosan fejlesztették, míg egy 97% feletti hosszú távú eredményességet értek el vele. Ennek köszönhetően elkerülhetők a metszések, az éren belüli műtéti eljárások, ezáltal a műtéti megterhelés lényegesen kisebb, és a szövődmények előfordulása is minimálisra csökkenthető.

A kezelés során az érbe a bőrön keresztül hatolnak be, így szükség van egy generátorra, ami a lézeres energiát állítja elő. Ennek segítségével a lézeres visszérműtét során az eret a hőhatás zárja le.

A lézeres visszérműtét után az életminőség gyorsabban javul, ugyanis minimális a sebfájdalom, a műtét után közvetlenül felkelhetnek a páciensek, és kórházi megfigyelésre sincs szükség.

Válassza Ön is a modern megoldást visszér panaszai enyhítésére! Nézzen körül weboldalunkon,  és bátran keresse fel munkatársainkat a lézeres visszérműtét részleteiért!

 

Lézeres visszérműtét: Készüljön a jó időre!

Lézeres visszérműtét: Készüljön a jó időre!Rövidesen itt a nyár, amikor beköszönt a meleg, napfényes idő. Ilyenkor mindenki igyekszik jobban oda figyelni magára és az egészségére, formába hozni a testét, hogy gondtalanul és büszkén viselhesse a lenge nyári ruhákat, a fürdőruhát.

Sajnos van úgy, hogy nem elég egy tavaszi diéta vagy egy kozmetikai a kezelés ahhoz, hogy a vágyott eredményt elérjük. A visszerek esetében például sokkal többre van szükség.

A visszerek egyszerre jelentenek esztétikai és egészségügyi kockázatot is, ezért a kezelésük mindenképpen indokolt. Lézeres visszérműtét segítségével Ön is megszabadulhat a lábait elnehezítő és elcsúfító sötét érhálózatoktól.

A lézeres visszérműtét előnye, hogy nem jelent nagy megterhelést a szervezetnek. Emellett az időbeosztásba is könnyen beillesztheti, hiszen nem igényel fekvőbeteg ellátást, két nap múlva már újra visszatérhet a megszokott napi rutinjához, sportolhat, akár repülőre is szállhat.

Felejtse el a fájdalmat, a hosszú nadrágokat és ruhákat, helyettük inkább válassz a visszér kezelés modern és hatékony módját, válassz a lézeres visszérműtétet!

 


Jelentkezés vizsgálatra