Facebook
Twitter
@Multimedx tweetek
Pinterest
Youtube
Blogger
Kapcsolat
Rendelések:
1124 Budapest, Hegyalja út 65.

Információ, bejelentkezés:
06-30-919-49-89
e-mail: info@erkezeles.hu

Kezdőlap

Dr. Járányi Zsuzsanna PhD
Érsebész, egyetemi docens, a Semmelweis Szív- és Érgyógyászati Klinikájának docense

Mobilbarát verzióhoz kattintson ide

Gratulálunk!

Ön a legjobb helyet találta meg ahhoz, hogy rövid időn belül elfelejthesse visszereit!

Most megmutatjuk, hogy miért minket válasszon: kattintson ide!

Ha zavarják a lábán a visszerek, és nem mer szoknyát, rövid nadrágot felvenni, öt percébe kerül a megoldás! Több ideje jut a családjára, hobbijaira! Tudjon meg többet!

...ha fáj a lába a visszerei miatt, Európában is újdonságnak számító, a hagyományos műtétet teljes mértékben kiváltó, kockázat és fájdalommentes lézeres visszérkezelésünket keresi...

...a különféle kezelési módjainkról itt olvashat bővebben.


Nézzen körül honlapunkon, és foglaljon időpontot, telefonon vagy online, 1 perc alatt!Hívjon minket most!


 

Megszabadulna visszereitől? Szeretne bővebb felvilágosítást, életmódi tanácsokat kapni a visszeresség megelőzésére, kezelésére? Fáj a lába, de nem tudja annak okát? Jelentkezzen vizsgálatra, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi garantáltan a legjobb megoldást nyújtjuk Önnek!

 

Bejelentkezéshez hívható:

06-30-919-49-89
 
  • Rendelésünkön kivizsgáljuk, diagnosztizáljuk panaszát, majd annak súlyosságától függően lehetséges gyógymódokat kínálunk Önnek az életmódi tanácsoktól kezdve a gyógyszeres kezelésen át akár a műtétig.
  • Ismerje meg a legmodernebb dióda-lézer készüléket, mellyel lézeres visszérműtéteinket vágások nélkül végezzük. A nyugaton bevált-, Magyarországon még újdonságnak számító technológiának köszönhetően a műtét utáni hegek, varratok megszűntek, a gyógyulás rövidebb és panaszmentes lett.
  • Tevékenységünk az érsebészeti kivizsgálást, doppleres vizsgálatot, az esztétikai visszerek ambuláns lézeres vagy rádiófrekvenciás illetve injekciós kezelését, valamint a főági visszerek lézeres elzárását, eltüntetését foglalja magába.
  • Ér- és visszért panaszaival forduljon hozzánk!