Facebook
Twitter
@Multimedx tweetek
Pinterest
Youtube
Blogger
Kapcsolat
Rendelések:
1124 Budapest, Hegyalja út 65.

Információ, bejelentkezés:
06-30-919-49-89
e-mail: info@erkezeles.hu

SEPRŰVÉNÁK RÁDIÓFREKVENCIÁS VAGY LÉZERES KEZELÉSE

A világszerte új technológiának számító lézeres gyógymód minden előnyét kihasználjuk az Ön kezelésére. Egy lézer fej segítségével a bőrfelszín alatt lévő pár mm-es erekre lézersugarakat bocsájtunk ki, melyet az erekre fókuszálunk, aminek hatására azok összehúzódnak és eltűnnek.

A kezelés nem jár fájdalommal, előkészületeket nem igényel és a rehabilitáció is rendkívül gyors. A kezelést addig kell ismételni, amíg a kívánt állapotot el nem érjük. Alternatívát nyújthat az injekciós kezeléssel szemben a kisebb erek esetében. Komolyabb megbetegedés esetén lézeres visszérműtétet tudunk végezni.


 
 

Jelentkezés vizsgálatra

A seprűvénákról

 
A seprűvénák általában az alsó végtagokon megjelenő hajszálerek, melyek egészségügyi és esztétikai szempontból sem jelentenek túl jót számunkra. Leginkább a nőkre jellemzőek, megjelenésük főként genetikai hajlamtól függ, de van néhány fizikai tényező is, mely elősegítheti a kialakulásukat.

Ha elhanyagoljuk ezeket a tüneteket, később visszér alakulhat ki, idősebb korban, és főleg a belső bokatájékon az elvékonyodott bőr megsérülésekor vérzés léphet fel, az itt fellelhető sebek nehezen gyógyulnak, fekély alakulhat ki. Számos esetben a nőknél terhesség alatt alakulnak ki a seprűvénák, mivel ilyenkor nagyobb terhelés nehezedik a lábakra. Másrészt ekkor a szervezet több ösztrogént termel, és az táplálja a hajszálereket.

 
seprűvénák kezelése
 
Hogyan előzhetjük meg a seprűvénák kialakulását?  A rendszeres testmozgás nagyon fontos, hiszen az izomműködésnek köszönhetően a nyirokkeringés is helyesen működik. Aki iroda ülőmunkát végez, annak tanácsos gyakori időközönként felállni, kicsit járkálni és a lábfejét tornáztatni. A különböző méregtelenítő kúrák is hatásosak, illetve a hideg-langyos váltózuhany is.

A kényelmes cipő is nagymértékben hozzájárul a megelőzéshez, valamint a rugalmas harisnyák használata. A C-vitamin rendszeres szedése is csodákat tesz az erekkel valamint a különböző vadgesztenye kivonatokból készült termékek is igen hatásosak lehetnek. Abban az esetben, ha már észleltük a tüneteket, léteznek különböző lézeres vagy injekcióval történő kezelések, melyek gyakorlatilag összeragasztják az erek falát.

Ha Ön már észlelte a problémát, látogasson el hozzánk, és bízza profi szakemberekre és eszközökre seprűvénáinak kezelését!