Facebook
Twitter
@Multimedx tweetek
Pinterest
Youtube
Blogger
Kapcsolat
Rendelések:
1124 Budapest, Hegyalja út 65.

Információ, bejelentkezés:
06-30-919-49-89
e-mail: info@erkezeles.hu

OKTATÁS, ELŐADÁS TARTÁS

Vállalunk cégeknek, magánszemélyeknek, csoportoknak oktatást, előadást, többek között általános sebészetről, érsebészetről, visszérről, lézeres kezelésekről, érbetegségek megelőzésről, életmódi tanácsokról.  A részletekkel kapcsolatban kérjük vegye fel cégünkkel a kapcsolatot.

A hasznos tudásba megéri befektetni!

Képzeljünk el egy társadalmat, ahol felvilágosult emberek élik mindennapjaikat, abban az értelemben, hogy tisztában vannak azzal, mit tegyenek egészségmegőrzésükért és mi az, amit jobb, ha elkerülnek. Képzeljük el, hogy a lakosok megfogadják az életmód tanácsadás során elhangzottakat, és nem várnak egészen az első infarktusukig, vagy az afelé mutató jelekig.

Hiszik vagy nem, az életmód tanácsadás igenis nagy hatással van, nem csak az egyénekre, de a gazdaságra is. Ez a terület pontosan azt a célt tűzte ki maga elé, hogy életminőséget javítson, felvilágosítson, ezáltal csökkentve a gyógyszerekre és kezelésekre szánt összegeket.

Sajnos sokszor ezt nem látják be, és az életmód tanácsadást, így a prevenciót is mellékes pénzkidobásként kezelik, és csak akkor kapnak észbe, amikor már megvan a baj.

Ön ne várja meg ezt!

Készítse fel saját magát, dolgozóit és munkatársait arra, hogy az életmód tanácsadás révén miként élhet
egészségesebb és teljesebb életet!

Elhatározta magát? Keressen fel minket!